sobota, 12. september 2009

kosmata profesorica slovenščine

če bi naš menči prebral tale naslov bi mu verjetno že poganjali rožički, med njimi pa žgečkljive zgodbe :)

v resnici bo vsebina zelo nedolžna. ampak zelo kosmata!

to je naša nova "tazaresna" kosmata cimra. horjulčica darma.
ker poldi že nekaj tednov med travnimi bilkami preganja žužke in je pepiju, ki je ostal sam sredi mestnega betona dolgčas, je dobil ljubico. ki pa to ravno ni. damo je namreč nemogoče osvojiti! na začetku je izgledala strašno pohlevno in prijazno bitje (no, saj v resnici tudi je :) ), ki je sicer prve štiri dni samo spalo in jedlo. potem se je dama spočila, umirila in zbudila in kar naenkrat smo ugotovili, da znamo tudi pihati. opa! ampak le na pepija. midve se imava čisto radi :)

upam, da da bo mačji amorček ustrelil s puščico in bo žogica lahko ostala pri hiši.

Žogica ... drobcene suhcene tačke, na njih pa zelooo okrogel :) kosmat telešček, ki se konča v kratkem, tankem repku - edino ime, ki mi pade na jezik, vedno, ko jo pogledam, je žogica, ne morem si pomagat :). prva asociacija je bila sicer profesorica slovenščine v srednji šoli, ampak se nikakor ne spomnim njenega imena ...

_________________________________________________________________

pa še par papirnatih "kukr-karkoli-že" ... ne vem zakaj me takšne stvari doletijo vedno tik pred zdajci?! potem pa napol z viklerji na glavi in brisačo okoli pasu režem, lepim, popravljam, brišem in si pulim lase toliko časa, da mi komaj uspe navleči hlače in se odpraviti ... eh! bo že :)

darilni bon v oblekici

v kuverti je darilo, na desni (tukaj prazni) strani pa naši podpisi...


pa zapestnica. tud noben resen presežek ... je pa iz srca :)


in za konec naša lepotička :)


Ni komentarjev:

Objavite komentar

kaj praviš?